JP Walker vraagt hulp voor zijn vrouw

0
3548

De legendarische snowboarder JP Walker heeft een dramatische oproep gedaan aan de snowboard community voor zijn vrouw Roberta. Op 8 december 2018 raakte zij betrokken bij een ernstig verkeersongeval waardoor er grote financiële nood is voor medische verzorging.

Roberta werd terwijl zij fietste op 8 december in volle vaart geraakt door een vrachtwagen in Incinitas Californië. Ironisch genoeg was Roberta een grote voorvechtster van fietsveiligheid en rechten in de San Diego gemeenschap.

Om de medische kosten te kunnen betalen is er een pagina opgezet waar mensen kunnen doneren. Binnen 4 dagen is er al $ 80.000,- van de gevraagde $ 125.000,-

Je kan zelf doneren op www.gofund.me (Let op schokkende beelden)

Citaat van de donatie pagina:

“Ze droeg een helm met een groot licht op de rug. Er was reflecterende uitrusting en een koplamp op haar fiets en ze reed in een fietsstrook. Ze leed catastrofale verwondingen, waaronder een traumatisch hersenletsel, een gebroken schedel, 2 gebroken wervels, 9 gebroken ribben, een gebroken sleutelbeen en heiligbeen. Ze werd onmiddellijk naar een traumacentrum gebracht en onderging een grote operatie om haar leven te redden. Ze wordt in een medische coma gehouden en vecht voor haar leven. Tot dusverre heeft ze 2 hersenoperaties en 2 wervelkolomoperaties ondergaan en veel complicaties doorgemaakt vanwege de kritieke aard van haar trauma.”

We wensen JP en Roberta veel sterkte!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats jouw reactie!
Vul je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.